Bagageservice voor u een last minder


Bagageservice.nl is een onderdeel van Flevobird Logistiek. Een professioneel, service- en klantgerichte organisatie. Garantie voor een betrouwbaar vervoer van uw bagage naar en van uw reisbestemming in zowel Nederland en Belgie.

Hoe werkt het?

U geeft ons, uiterlijk 1 week voor vertrek, uw gegevens door via het aanmeldingsformulier op deze site. Na het insturen van het aanmeldingsformulier ontvangt u van ons een bevestiging van de gemaakte afspraken en de bagagelabels. De dag voor vertrek of eerder wordt uw bagage, die u klaargezet heeft bij de voordeur of receptie, op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur door onze speciale koerier van Flevobird Bagageservice opgehaald en op de afgesproken werkdag tussen 08.00 en 18.00 uur op het gewenste adres bezorgd. Voor buitenland moet u rekening houden met 5 werkdagen, wij kunnen vooraf geen dag of dagdeel aangegeven wanneer u bagage aankomt.

Ophalen

Bij het ophalen ontvangt u van de koerier de opdrachtbon(nen) met een uniek opdrachtcodenummer, welke links boven aan de opdrachtbon staat (rood kader) en in deze brief genoemd worden. Uw bagage wordt de volgende dag binnen Nederland bezorgd met uitzondering van enkele postcodes. De koerier haalt en brengt vanaf en tot aan de voordeur. Als u uw bagage door een employé van een hotel laat afgeven moet deze ervoor zorgen dat de juiste bagage klaarstaat en aan de koerier wordt aangeboden.

Let op!
Voor Zeeuws Vlaanderen en de eilanden in Nederland duurt het 1 dag langer om te bezorgen, hier komt ook een toeslag bovenop.

Bagage-labels

Elk bagagestuk dient voorzien te worden van een bagagelabel! De door ons aan u opgestuurde bagagelabels dient u volledig en duidelijk leesbaar (in blokletters) met ballpoint of watervaste stift in te vullen en vervolgens te bevestigen aan uw bagage. Er zijn twee soorten labels: voor de heenreis en voor de terugreis. Vermeldt u huis- en bestemmingsadres zo mogelijk ook direct op de buitenzijde en aan de binnenzijde van uw bagage.

Tassen mogen niet aan elkaar gebonden worden, elk stuks bagage moet afzondelijk worden aangeboden.

Afmeting bagage: maximale maat 75 cm x 75 cm x 30 cm.

Gewicht: maximaal 25 kilo of op aanvraag.

Let op!
Halen en bezorgen alleen op werkdagen.

Bagageadvies

Gebruikt u vooral hardschalen koffers. Hiermee voorkomt u, ondanks de zorgvuldigheid waarmee wij met uw bagage omgaan, beschadigingen. Vooral skaileren en stoffen koffers blijken vaak kwetsbaar te zijn en raden wij af. Bagage bestemd voor het buitenland wordt vervoert in dozen die door Bagageservice.nl beschikbaar worden gesteld en die u ook voor de terugreis dient te gebruiken. De dozen dan weer sluiten met plakband en voorzien van de bijgevoegde retour adresdrager.Indien u verzuimt om de koffers in de doos terug te sturen dan zijn alle risico’s voor uzelf. Bagageservice.nl is niet verantwoordelijk voor schade aan uw koffer(s) en de inhoud van uw koffers.

Let op!
Vervoer zijn o.a. kisten, hutkoffers, (vouw)fietsen en fietskarren zijn mogelijk. Vervoer naar Schiphol doen wij helaas niet.

Vertraging

Vertraging is helaas nooit helemaal uit te sluiten en de bagageservice is in het weekeinde niet bereikbaar om een eventuele nalevering te coördineren. Overweegt u daarom om enkele ‘eerste benodigdheden’ in uw handbagage mee te nemen. Bij ernstige vertraging of niet leveren, beperken onze Algemene Vervoers Voorwaarden en AVC-AVK-CMR-TNL voorwaarden onze aansprakelijkheid tot maximaal de prijs voor het vervoer van de vertraagde bagage. Dit sluit vergoeding van kosten van eerste benodigdheden, vervolg schade of vervangende zaken uit. Als vertraging voor u onoverkomelijk is, laat dan uw bagage minstens één of twee dagen eerder halen. Meestal kan de receptie van uw accommodatie de bagage voor u bewaren. Let op, bagageservice is niet verantwoordelijk voor grensbeperkte bepalingen bij landen, de klant dient bagageservice hierover in te lichten bij aanname vervoersopdracht.